Kryeministri reagon nga Fieri për vdekjen e Aida Çajkës (video)

Postuar në 30 Shtator, 2016 21:11

Vdekja e Aida Çajkës në muajin e 9-të të shtatzanisë pas sorollatjes në 3 spitale të kryeqytetit dhe operacionin në maternitetin Koço Gliozheni ishte një nga ngjarjet që ekspozoi problemet e mëdha të sistemit shëndetësor dhe rrëzoi po ashtu propagandën bajate të qeverisë për investime në spitale. U desh afro një muaj nga rasti tragjik që kryeministri të fliste për herë të parë për këtë ngjarje në një takim me fshatarët e Strumës në Fier, duke mos pranuar asnjë përgjegjësi, por duke e gjetur fajin te opozita, me argumentin se këto ndodhin kudo në botë, por është opozita dhe mediat që i instrumentalizojnë. 

RAMA PER VDEKJEN TEK KOCO GLOZHENI by trelosjermatis

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.