Aktivistja Arbana: "Të legalizohet prostitucioni"

Postuar në 28 Shtator, 2016 15:34

“Të legalizohet prostitucioni’. Ka qënë kjo deklarata e aktivistes Sevim Arbana. E ftuar në studion e "TemA TV" ajo tha se legalizimi nuk e stimulon këtë fenomen, madje u vjen në ndihmë vajzave dhe grave që prostituojnë duke i mbrojtur ato nga kriminaliteti dhe keqtrajtimi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.