OSHEE prezaton matjen e energjisë me bluetooth

Postuar në 24 Shtator, 2016 15:10

Korporata e shpërndarjes së energjisë po fut teknika të reja në matjen e saj. Projekti ka nisur në Tiranë ku është prezantuar pajisja e quajtur PDA, e cila do të lexojë dhe trasmetojë në kohë reale në server të dhënat për çdo abonent.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.