Edhe me Vlorën e Rilindur i njëjti refren (Foto)

Postuar në 10 Shtator, 2016 20:15

Vlora është gjendur sërish nën ujë , kjo falë rreshjeve me intensitet të lartë të pasdites së së shtunës . Rreshjet nisën rreth orës 17.30 të pasites dhe vijuan për rreth 2 orë duke bllokuar nën ujë pothuajse të gjitha rrugët e qytetit të vlorës .

Nën ujë u gjenden  lagjia "Pavarësia", “28 Nëntori " , "Isa boletini " , bulevardi Vlorë-Skelë, rruga Gjergj Arianiti dhe të gjitha akset të cilat lidhen me transballkaniken. Ndërkohë nga  vërshimi i përrenjeve dhe ujrave që vijnë nga kodrat e qytetit një sasi e konsiderueshme dherash por edhe eroozioni i kodrinës kanë bllokuar në zonen  e njohur si Jonufër aksin nacional Vlorë - Llogora  

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Duhet te jesh shume i afte teknikisht qe ta mbash ujin ne nje qytet si Vlora....... pa u derdhur ne det.
Ne Shqiperi sherri blihet me leke,kuptohet qe i paguajme ne,
ESHTE E HABITSHME CFARE I KANE BERE KETIJ VENDI BANDO-PARTITE.
RROFTE PLURALIZMI I NJEREZVE TE KANUNEVE

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.