Morfologji e shkëmbit apo gjurmë gjigandësh?

Postuar në 26 Gusht, 2016 22:58

Në provincën e Kinës jugore, Guizhou, disa fotografë zbuluan ato që duken si gjurmë këmbësh njeriu gjigand në shkëmb. 57 cm të gjata, 3 cm të thella dhe 30 cm të gjera, këto janë përmasat që kanë hapur rrugë për çdo lloj ideje. Gjurma më e madhe, apo ajo që shpallet si e tillë është gjetur në Afrikën e Jugut.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.