6.2 milionë euro jepen pa garë

Postuar në 06 Shtator, 2016 15:38

Identifikimi në terren i gjithë materialit të Regjistrit Kombëtar të Adresave do të kushtojë 6.2 milion euro. Shuma në fjalë është tenderuar nga OSHEE pas një vendimi të Këshillit të Ministrave. Por fituesi i projektit që është bashkimi i një kompanie italiane dhe dy shqiptare rezulton të jetë shpallur pa garë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.