Artan Lame i bashkohet "kujëvënësve". Belbëzon një ndjesë për "mballomën e komunizmit"

Postuar në 12 Gusht, 2016 17:14

Artan Lame, drejtuesi i ALUIZNI-t dhe një farë personi publik i angazhuar për ruajtjen e trashëgimisë në Tiranë, ka përcjellë në profilin e tij në Facebool, një ndjesë për prishjen e fasadës së stadiumit "Qemal Stafa". Ai publikon edhe një foto të vjetër të saj, e hedhur në shesh tashmë, e rrënuar nga punimet dhe e "mbrojtur" nga deklaratat qorre të Institutit të Monumenteve. Kështu Lame, që e ka mbyllur jo pak herë gojën përpara tekave të njeriut që sot firmos si kryeministër, ka blebëzuar një ndjesë ndaj veprimeve të Edi Ramës që po shfaqet si mecenat arti dhe sporti, me rikonstruksione stadiumesh e teatrosh(http://www.lapsi.al/lajme/2016/08/12/ndjesa-e-artan-lames-p%C3%ABr-prish...). 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.