Fasada e "Qemal Stafës" e "vetmja gjë me vlerë në stadium"...

Postuar në 11 Gusht, 2016 21:58

Ja se çfarë deklaronte më 27 prill të këtij viti kryeministri lidhur me debatin për projektin e stadiumit të ri: "Per qorrat qe s’duan te hapin syte, po hapin vetem gojen per te baltosur çdo ide, projekt, pune dhe tani i jane turrur Shtepise se Re te Kombetares, s’ka asnje ilaç! Por per te gjithe ata qe duan te shohin se si do te ruhet fasada e “Qemal Stafes” (e vetmja gje me vlere ne ate germadhe), ja projekt-ideja e integrimit te saj ne zemren e Arenes Kombetare, ku do te jete edhe Muzeu i Kuqezinjve. Dhe vertet s’kemi pare gje akoma , sepse gjate zhvillimit te projektit nga ideja ne realitet, transformimi do te jete spektakolar. Pa asnje dyshim Arena Kombetare do te jete nje nga stadiumet me te bukur te Europes". Ndoshta kryeministrit nuk ja vënë veshin, ose ndoshta projekti i stadiumit të ri me qendra tregëtare etj., është aq spektakolar, saqë fasada është thyer. Pa dashje, ose një çmim i vockël për progresin dhe artin. Apo edhe trillet: "

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.