Nga 1 janari leje drejtimi edhe me makina me kambio automatike

Postuar në 08 Gusht, 2016 15:13

Një lajm i mirë për gratë dhe të moshuarit. Kursin për të marrë leje drejtimi mund ta bëjnë me makinë me kambio automatike. Kjo do të specifikohet edhe tek patenta që ata marrin. Lehtësia do të fillojë të aplikohet që nga 1 janari 2017.

"TemaTv"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.