Lirohet Ilir Karçini?

Postuar në 03 Gusht, 2016 11:45

Ilir Karçini, biznesmeni i gazit, i arrestuar si porositës i vrasjes së komkurentit të tij, Piro Bare, është liruar dje nga burgu me vendim të Gjykatës së Krimeve të Rënda. Lajmin e raporton gazeta “Shekulli” sipas së cilës seanca është zhvilluar në fshehtësi të plotë. “Vendimi për lirimin e Ilir Karçinit do të hyjë në fuqi, pasi të marrë vendimin e formës së prerë nga Apeli. Arrestimi i biznesmenit të gazit u bë pas marrjes së dëshmisë nga kreu i “Bandës së tritolit”, Juljan Sinanaj, i cili ka zbardhur një sërë vrasjesh me pagesë që vetë ai ka bërë. Karçini është aksionari i vetëm i firmës së gazit “Prima Gaz”. Ai u vu në pranga pas hetimeve të kryera nga Krimet e Rënda dhe dyshohet se ka paguar 120 mijë euro për të vrarë kundërshtarin e tij. Rrëfimet e Sinanaj Sipas dëshmisë të Julian Sinanajt, Karçini mësohet të ketë paguar 120 mijë euro atij për të vrarë biznesmenin Piro Bare me të cilin kishte konflikte të vjetra”, raporton “Shekulli”.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.