Nismë ligjore në Itali pro legalizimit të kanabisit. Saviano: Lazarati kontrollohet nga ISIS

Postuar në 25 Korrik, 2016 17:09

Roberto Saviano, publicisti dhe aktivisti italian, i shumëmediatizuar, ka dalë në mbështetje të legalizimit të kanabisit. Në një video të publikuar në gazetën “La Repubblica”, Saviano thotë se me legalizimin e kësaj droge dhe drogave të tjera të lehta, hapet një sektor i ri ekonomik, financat në Itali fitojnë 8 milirdë euro më shumë dhe u hiqet nga dora grupeve terroriste dhe kriminale gjysma e trafiqeve. Sipas Savianos, Lazarati është qendra botërore e kanabisit dhe kontrollohet nga ISIS përmes grupeve kriminale që i mbështet. Diçka që Ministria jonë e Brendshme nuk na e ka thënë. Në Itali ka një iniciativë ligjore për legalizimin e kanabisit) http://www.ilfattoquotidiano.it/2016/07/25/cannabis-saviano-droghe-legge...).

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.