"Bankers Petroleum": Autoritetet kineze shtynë miratimin e shitjes

Postuar në 21 Korrik, 2016 17:18

Kompania "Bankers Petroleum" ka njoftuar se autoritetet kineze kanë shtyrë me një muaj miratimin e shitjes tek "Geo-Jade Petroleum Corporation". Por në njoftimin e kompanisë thuhet se të dyja shoqëritë, "Bankers" dhe "Geo-Jade" janë të angazhuara për përfundimin e transaksionit.

"TemaTv"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.