Durrësi 2, qeveria plan për një superport 5 mld dollarë në Karpen?

Postuar në 15 Korrik, 2016 15:19

Qeveria ka në plan lejimin e ndërtimit të një porti të thellë, një projekti kompleks e gjigant me vlerë 5 miliardë dollarë. Gjithçka zbulohet në projektligjin i cili kërkohet të miratohet nga Kuvendi me procedurë të përshpejtuar për të mundësuar lidhjen e kontratës, me kompaninë ndërkombëtare “Star Bridge Port Developments Limited”.

"Tema Tv"

Comments

Submitted by Hasan Dajti (not verified) on

Procedura e pershpejtuar per te dhuruar nje cope Shqiperie? Kaq mjafton per te kuptuar se ku jemi katandisur...

Submitted by Koment (not verified) on

Me ne fund te degjojme per ndonje projekt me kaq ndikim pozitiv (te shpresojme) per Shqiperine, per te kapitalizuar poziten e saj gjeografike, ne nje kohe te dominuar nga mosmarreveshje politike qe i kane lodhur shqiptaret kudo qe jane ne bote. Do te kisha dashur qe ky projekt te jete sa me transparent dhe te gjej' mbeshtetjen e te gjitha paleve, si partive politike, shoqerise civile, eksperteve te pavarur, etj.

Deri tek Hasani: nuk "mjafton kaq" per kuptuar shume gjera nga ky projekt; nuk eshte mire te ngutemi me vleresimin perfundimtar per nje projekt pa ditur asnje detaj dhe pa pare asnje studim fizibiliteti, etj.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.