Drejt një partie të re. Ftesë për të gjithë ata që kanë ikur nga PS

Postuar në 03 Korrik, 2016 22:09

Deputetët kundërshtarë të Edi Ramës në Partinë Socialiste, Mimoza Hafizi dhe Ben Blushi do të ecin drejt krijimit të një partie të re. Në një intervistë për Tema Tv, Hafizi tha se për krijimin e partisë së re janë kontaktuar edhe njerëz që kanë kontribute në PS, por që i janë larguar programit dhe ekipit aktual të drejtuar nga Edi Rama. Mes emrav të kontaktuar ajo ka përmendur Et'hem Rukën, Rexhep Meidanin, Ilir Zelën.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.