Çfarë po ndodh me pronat? Sherr në Këshillin Bashkiak të Himarës (Video)

Postuar në 30 Qershor, 2016 13:40

Ka degjeneruar në dhunë mbledhja e Këshillit Bashkiak të Himarës, teksa ishte për diskutim një çështje shumë e ndjeshme, ajo e regjistrimit të pronave. Teksa këshilltarët ishin në mbledhje dhe kishin nisur dikutimet, me praninë edhe të disa banorëve, disa persona kanë hyrë në mbledhje dhe aty ka nisur konflikti që degjeneroi në dhunë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.