PD i përgjigjet SHBA me facebook-un e Genc Pollos

Postuar në 28 Qershor, 2016 11:11

Teksa pritej një qëndrim zyrtarnga kryetari i PD-së, Lulzim Basha pas deklaratave të ambasadoit Lu që e bënte atë përgjegjës për mosarritjen e konsensusit të reformës në drejtësi, nga PartiaDemokratike ka ardhur gjithsesi një reagim. është deputeti Genc Pollo që shkruan se “Përsëri populizëm, arrogancë e madje folklorizëm mbi reformën në drejtësi. Shqip e anglisht. Duhet të bëhet, do të bëhet por siç duhet”
Një ditë më parë ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu, tha se Lulzim Basha ka patur gjithmonë diçka për të refuzuar në lidhje me reformën në drejtësi dhe propozimet e ndërkombëtarë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.