Tregu i energjisë, 6200 biznese do të sigurojnë vetë furnizimin

Postuar në 26 Qershor, 2016 15:31

Deri në fund të vitit 2017 rreth 6200 biznese do të duhet ta sigurojnë vetë furnizmin me energji elektrike. Paketa e re ligjore e përgatitur nga ERE në përputhje me standartet europiane parashikon daljen graduale nga sistemi i OSHEE i të gjithë konsumatorëve që furnizohen në tensionin e lartë dhe të mesëm.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.