OSHEE do të ndahet. Pajtohet konsulenti 1 milionë euro për asistimin e procesit

Postuar në 17 Qershor, 2016 18:16

Me një tender 1 milion euro OSHEE ka pajtuar një konsulent që do ta këshillojë për ndarjen e kompanisë. Drejtues të OSHEE deklaruan ekskluzivisht për TemA TV se ndarja do të bëhet në bazë të funksioneve në dy kompani bija, njëra që u shërben klientëve dhe tjetra që blen energjinë elektrike nga prodhuesit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.