UEFA nis procedim disiplinor ndaj Federatës Shqiptare të Futbollit

Postuar në 12 Qershor, 2016 18:01

UEFA ka nisur procedim disiplinor ndaj Federatës Shqiptare të Futbollit për shfaqjen e një baneri me përmbajtje anti sportive nga tifozët shqiptarë në ndeshjen Shqipëri-Zvicër.

Komisioni i Etikës pranë qeverisë së futbollit europian ka nisur hetimet dhe rasti do të gjykohet në seancën e datës 21 korrik.

Një ditë më parë qeveria greke protestoi pranë UEFA-s për shfaqjen e një baneri që fliste për 100 mijë viktima shqiptare duke bërë fajtore Greqinë për gjenocid ndaj çamëve në Greqi.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.