Qytetet “aliene” sipas projektimit të një algoritmi

Postuar në 07 Qershor, 2016 15:26

Daniel Brown, një programues në Londër, ka përdorur një softuer të Projektimit Gjenerativ, i cili përdor një algoritëm për të dhënë produktin final. Brown e ka shfrytëzuar atë për të krijuar disa qytete dhe panorama “aliene”, struktura betoni të pazakonta, ku dallohet një dorë “jonjerëzore”. Çdo gjë merr shkas nga godina ekzistuese për të prodhuar këto “struktura” të reja: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.