Shqipëria mund të investojë në Tec "Kosova A"

Postuar në 02 Qershor, 2016 15:12

Ndër marrëveshjet që pritet të firmosen në mbledhjen e përbashkët të qeverisë se Kosovës dhe asaj të Shqipërisë është edhe mundësia e investimeve të përbashkëta në energjetikë. Fjala është për rigjallërimin e Termocentralit Kosova A, ku pjesë e projektit mund të bëhet edhe njëri prej operatorëve shqiptarë të energjisë.

"TemaTv"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.