Manifest elektoral kundër Islamit

Postuar në 02 Maj, 2016 18:30

Partia Alternativa për Gjermaninë miratoi manifestin elektoral, që shpall islamin si të papajtueshëm me kushtetutën, ndërsa kundërshton ngritjen e minareve dhe mbajtjen e shamive Partia me prirje ksenofobe po shënon një popullaritet rreth 14 % sipas sondazheve dhe kërcënuar seriozisht skenën politike gjermane në 1 vit para zgjedhjeve të 2017. Më shumë se 2 mijë delegatë mbështetën propozimet për marrjen e masave kundër simboleve islame, ndërsa kritikuan kishat për zhvillimin e dialogut me myslimanët.
"Islami është diçka e huaj për ne dhe për këtë arsye nuk mund të gëzojë të njëjtën liri fetare me krishtërimin"-deklaroi një prej deputetëve të kësaj partie. Manifesti me titull "Islami nuk i përket Gjermanisë" kërkohet heqja e xhamive dhe minareve.

Comments

Submitted by Ndoc Dudasi (not verified) on

Eshte ne te drejten e te zotit te shtepise, te ndertoje rregullat e lojes ne shtepine e vet.
Mysafiri, eshte i detyruar te zbatoje rregullat e zotit te shtepise.
Ne te kundert, te largohet.
Eshte sikunder te shkojne te krishteret ne mes te arabise saudite e te kerkojne te ngrene Kishe me kryq ne maje.
Kerkesat e arabeve, ne Gjermani apo gjetke, nuk kane baze. Nuk jane te drejta.
Kesaje i thone t'i kerceshe mbi qafe lirive dhe te drejtave te njeriut.
Bile do te shtoja, te frenohet hyrja e tyre ne europe, mbasi per dhjete pesembedhjete vjet, europa do te filloje te flase arabisht.
Jemi para fakti te kryer.
Gjermsnet kane te drejte.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.