Në Kazan, Majlinda Kelmendi fiton titullin dhe i “dhuron” flamurin Kosovës

Postuar në 24 Prill, 2016 09:50

Majlinda Kelmendi fitoi sërish titullin europian në xhudo, zhvilluar në Kazan. Ka rënë në sy ngritja e flamurit të Kosovës ndërkohë që Rusia nuk e njeh shtetin Kosovës. Siç raportojnë mediat, ngritja e flamurit dhe zhvillimi normal i ceremonisë, u bë me ndërhyrjen e Federatës Ndërkombëtare të Xhudos dhe presidentit të saj, Marius Vizer. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.