La Joya, burg, apo një vrimë e ndyrë?

Postuar në 15 Prill, 2016 01:42

Ndodhet në Panama dhe është ndër burgjet me kushtet më të rënda. Qeli të mbipopulluara, kujdes mjekësor minimal, vite pritjesh deri në dhënien e vendimit. Në qelitë e pista, të burgosurit jetojnë me qen, mace, pa folur për sigurinë që është shumë e ulët. Një realitet që raportohet shpesh nga vendet e Amerikës Qendrore:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.