"Kafe President", Obama e ka vendin në tualet" (Foto)

Postuar në 15 Prill, 2016 21:01

Fanatikët e presidentit rus, Vladimir Putin kanë tashmë vendin ideal për të adhuruar liderin e tyre. Mirëseerdhët në "President Cafe" në Siberinë lindore që gjendet rreth 4 mijë kilometra nga Moska. Portreti dhe buzëqeshja e presidentit Putin gjendet kudo në muret e lokalit, ndërsa ai i presidentit Obama stolis tualetin e lokalit. Iniciativa është e një 26 vjeçari që shprehet se politikisht është asnjanës dhe se gjithçka është në funksion të biznesit të tij.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.