“Shqipërinë mbi Partinë”

Postuar në 15 Prill, 2016 15:18

Duke nisur nga e shtuna Ben Blushi do të nisë një tur takimesh me bazën sociliste me moton “Shqipërinë mbi Partinë”.
Ndalesa e parë do të jetë Berati nga ku së bashku me Mimoza Hafizin Marko Bellon dhe kolegë të tjerë, do të shpalosin idetë e tyre për një qeverisje më të mirë dhe një PS me standarte që respektohet. Nisja e kësaj fushate do të përcaktojë nëse Blushi dhe mbështetësit po hedhin hapat e parë të formimit të një partie politike apo legalizimit të fraksionit brenda Partisë Socialiste.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.