Kostoja e rindërtimit të Sheshit Skëndërbej 6 deri në 7 milionë euro (Foto)

Postuar në 05 Prill, 2016 17:49

Rindërtimi i Sheshit Skëndërbej do t’i kushtojë Bashkisë së Tiranës 6 deri në 7 milionë euro. Të paktën kaq para ka kërkuar bashkia nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve, që është nën administrimin e qeverisë. Kosotoja paraprake është vlerësuar nga specialistë të Bashkisë dhe sipas drejtorit të Urbanistikës Joni Baboçi, shuma finale do të saktësohet nga projekti i zbatimit. Gjithsesi kostoja përfundimtare mund t’i tejkalojë parashikimet. Në thelb projekti është ai i nisur nga ish-kryebashkiaku Rama me disa modifikime, ku më kryesori është mbjellja e pemëve dhe rikthimi i lulishtes së zhytur pas monumentit të Skëndërbeut.

 

Comments

Submitted by Shqiptar (not verified) on

Shikoni Shkupin sa ka zhpenzuar, panvaresisht se kane bere idiotlliqe, dhe pastaj qahuni per 7 milion euro!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.