Paralajmërim për Europën

Postuar në 27 Mars, 2016 13:04

ISIS paralajmëron të tjera sulme të përgjakshme në Europë pas masakrës së Brukselit. Kësaj radhe mesazhi vjen nga një prej kokave të Shtetit Islamik, Hicham Chaib, i cili në një postim video thotë se Europa nuk vuri mend nga sulmet në Paris. "Ato që ndodhën në Bruksel janë vetëm një shije e asaj që do të pasojë" deklaron Chaib duke ekzekutuar një peng të gjunjëzuar parabtij. Më tej ai shton "ky është një mesazh për popullin belg, për qeverinë belge, për Europën dhe pjesën tjetër të botës që lufton me Shtetin Islamik. Për sa kohë do të na bombardoni me F 16 ne do t'ju vrasim"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.