Shteti Islamik godet me adoleshentët kamikazë

Postuar në 26 Mars, 2016 10:21

Sari Falah al Asari quhet adoleshenti që shpërtheu veten në erë në një stadium në Irak duke shkaktuar vdekjen e 65 personave dhe plagosjen e 60 të tjerëve. Akti terrorist vjen vetëm pak ditë pas shpërthimeve në Bruksel dhe është marrë përsipër nga Shteti Islamik. Adoleshenti hodhi veten në erë në momentin që lojtarët e dy skuadrave dhe kryebashkiaku i qytezës po përgatitesh për ceremoninë e fitimit të Kupës. Mes viktimave është dhe kryebashkiaku i qytetit. Shpërthimi në Irak ka shtuar shqetësimin e komunitetit ndërkombëtar për valën e terrorit që Shteti Islamik ka ndërmarrë jo vetëm në vende të Europës, por edhe në ato të Lindjes.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.