Kuba, pak përpara “ritakimit” me botën

Postuar në 21 Mars, 2016 17:06

Kuba është një vend që ruan një izolim inercial më shumë sesa të programuar si politikë. Shumëçka ka depërtuar në vendin e drejtuar prej shumë kohës nga Fidel Castro, e sipas revistës së njohur n”Foreign Policy”, të rinjtë kanë një mentalitet perëndimor: “Ata duan të duken mirë, të bëjnë qejf dhe të jenë në gjendje të ndjekin ambicie më të mëdha – financiare dhe të tjera”. “Ata duan më shumë”, shkruan revista që përcjell edhe disa foto interesante nga Kuba e sotme. 

 

http://foreignpolicy.com/2015/07/17/cuba-post-generation-millennials-tec...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.