Kokëdhima është kundër dekriminalizimit

Postuar në 18 Mars, 2016 09:36

Deputeti i Partisë Socialiste, Koço Kokëdhima gjatë emisionit “Top Story” u shpreh se nuk e ka votuar dhe se është kundër ligjit për dekriminalizimin.
Kokëdhima tha se ligji është në kundërshtim me Kushtetutën, dhe theksoi se do të kërkojë nga kolegë të tij socialistë dërgimin e ligjit në Gjykatë Kushtetuese. “Është një ligj absurd, antikushtetues dhe fyes dhe unë do t’u kërkoj kolegëve të mi që t’i kërkojmë Gjykatës Kushtetuese që ta anulojë atë ligj”, u shpreh ai.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.