Jeta ime me "satanikun" Selman Rruzhdi (Foto)

Postuar në 07 Mars, 2016 12:44

Bashkëjetesën me shkrimtarin e vargjeve satanike, Selman Rruzhdi, Padma Lakshmi e ka përmbledhur në një libër autobiografik me titull, "Love, Loss, and What We Ate». U njohën në vitin 1999, ajo një vajzë beqare, ai në martesën e tretë, por kjo nuk u bë pengesë që ata të shkonin në shtrat që në takimin e parë. I tërhequr nga bukuria e modeles indiane, Selman Rruzhdi nis procedurat e divorcit dhe bëri zyrtare lidhjen me Padman. Ajo thotë se shkrimtari i vargjeve satanike ishte i etur për seks dhe kërkonte çdo natë joshjen me të. Kaluan netë të nxehta dhe afrodisiake, plot energji dhe patos. Githçka u përmbys kur Padma konstatoi një problem genital në mitrën e saj që i kishte hequr dëshirën për seks. Ai nuk u interesua për asgjë dhe kur Padma u kthye në shtëpi e qepur nga operacioni ai i tha " The shoë must go on, after all», duke marrë valixhem dhe u zhdukur përgjithmonë. Jetën që kaloi me Selman Rruzhdi e quan një "darkë të bukur" që helmoi qënien e saj.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.