Sergio Leone dhe Ennio Morricone - dy mjeshtrat, shokë klase që në fillore

Postuar në 01 Mars, 2016 20:00

Regjizori dhe muzikanti, të dy nisën rrugë bashkë për të hyrë në memorien e kinemasë. Një rast nga ata për të cilët mund të thuash se "ishte e shkruar".

http://www.repubblica.it/spettacoli/people/2016/03/01/foto/ennio_morrico...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.