Mbrojtje për Erjon Veliajn. Kryeministri zbulon projektin...

Postuar në 21 Shkurt, 2016 17:15

Pas protestave të sotme te Parku i Liqenit, kryeministri Edi Rama, ka postuar një video ku shfaqet sipas tij projekti që do të realizohet. Mirëpo kohët e fundit ka patur spekullime dhe shqetësime se pas këtij projekti fshihet investimi për ndërtime të reja. Ndaj ky video mesazh i kryeministrit ka vlerën e një qëndrimi zyrtar, pas të cilit do të shihet nëse kemi të bëjmë thjesht dhe vetëm me një kënd lojërash.

Ja shiheni vetë për çfarë "protestojnë" tek Parku i Liqenit!... Sado e pabesueshme të duket është fatkeqësisht e vërtetë që nën udhëheqjen e Partisë Demokratike, "protestuesit" duan të pengojnë forcërisht pikërisht këtë që shihni!...

Posted by Edi Rama on Sunday, February 21, 2016

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.