Një shumë marramendëse, tetë shifrore për “Spider”

Postuar në 06 Shkurt, 2016 20:29

32 milionë euro për vetëm një...”Ferrari”. Një markë që nuk befason më, pasi “Ferrari” është “Ferrari”. Shuma është gjithsesi rekord dhe ka shkuar për një “Spider” gjatë shitjes së realizuar në “Artcurial Auction House” në Paris. Ajo qëndron në vend të dytë për nga shifra e shitjes, sërish pas një “Ferrari Gto”, prodhim i vitit 1962, që u ble për 38 milionë dollarë në vitin 2014.
Sa për “Spider” e sivjetshëm janë prodhuar vetëm katër copë dhe për 40 vjet ka qenë në koleksionin privat të Peirre Bardinon, garues francez.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.