Presidenti Bujar Nishani i akordon titullin “Kalorës i urdhrit të Skënderbeut” Alfred Uçit

Postuar në 31 Janar, 2016 17:53

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, i deklaruar publikisht si antikomunist dhe antienverist, i ka akorduar prof.dr. Alfred Uçit, titullin “Kalorës i urdhrit të Skënderbeut". Ky është një titull që jepet për kontribute të veçanta për shoqërinë shqiptare. Uçi ka një karrierë të gjatë akademike dhe studimore që janë konkretizuar në disa punime të botuara që herët. Ai ka qenë edhe drejtues në disa institucione si drejtor i Institutit të Kulturës Popullore në vitet 1979-1987, kryetar i Komitetit të Kulturës dhe Arteve në vitet 1987-1990.  

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.