Referendume lokale për ndërtimet në Parkun “Rinia” dhe në Parkun e Liqenit në Tiranë

Postuar në 30 Janar, 2016 14:51

Partia Demokratike propozon referendume lokale për mbrojtjen e Parkut “Rinia” në Tiranë dhe atë të Liqenit, po në kryeqytet. Gjatë një tryeze për mejdisin, organizuar prej kësaj force politike, Jamarbër Malltezi, sekretari për Mjedisin, ka propozuar referendumet si zgjidhje për të ndalur parkimet nëntokësore dhe ndërtimet në këto zona. Pak ditë më parë Bashkia e Tiranës publikoi një lsitë me lulishtet që do të kthehen në parkime, duke krijuar kështu kushtet e humbjes së mëtejshme të sipërfaqeve të gjelbra në kryeqytet. 

http://top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=318402#tab

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.