Një puma me deformime monstruoze

Postuar në 09 Janar, 2016 17:01

Gjahtarët në Idaho të SHBA-së kanë vrarë një luan mali – puma –që ka disa deformime monstruoze. Pasi sulmoi një qen në Preston, Puma u zbulua se kishte dhëmbë të dalë edhe në pjesën e sipërme të kokës, e megjithatë jetonte. Shpjegimet janë dy: ose ky është rudiment i një binjaku që ka ngordhur që në fetus dhe shpjegimi i dytë është tumori "teratoma". Ky lloj tumori çon në rritje të dhëmbëve dhe flokëve. 

http://edition.cnn.com/2016/01/09/us/idaho-deformed-mountain-lion/index....

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.