Korea e Veriut deklaron testimin e bombës me hidrogjen

Postuar në 06 Janar, 2016 17:02

Ka shumë diskutime rreth lajmit se Korea e Veriut ka kryer testin e bombës së parë me hidrogjen. Ka edhe një njoftim zyrtar për këtë, ndonëse prej disa burimeve mediatike dhe politike është folur për bllof.

Comments

Submitted by Bum Bumi (not verified) on

Ishalla u shkrepet ndonj bombe ne magazinat e tyre e t'i shkaterroje krejte si rrace keta pisa koreanoveriore.1

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.