Sondazhi në Balkanweb: Vetëm 38% presin zgjedhje të parakohshme

Postuar në 05 Janar, 2016 17:27

Nga një sondazh online në portalin Balkanweb, ndër më të lexuarit ndër ato shqiptare, rezulton se vetëm 38% e lexuesve aktivë që kanë marrë pjesë në sondazh presin të ketë këtë vit zgjedhje të parakohshme dhe qeveri teknike. Pritshmëritë e të tjerëve janë shpërndarë në këto opsione: Rritje të ardhurash (17%); Miratimin e reformës në drejtësi (16%); Punësim (14%); Rritje ekonomike të vendit (11%); Hapjen e negociatave për anëtarësim (5%).

Përqindja e atyre që presin të ketë këtë vit zgjedhje të parakohshme dhe qeveri teknike (38%) është identike me përqindjen e votave që morën në 2013-ën partitë që sot kanë mbetur në opozitë (38%).

Comments

Submitted by Ndoc DUDASI (not verified) on

Sikur Saliu me Lulin, te kalonin YLBERIN, do te quheshin SALUSHE DHE LULUSHE.
SIkur halla te kishte koqe, do te quhej xhaxha.
Sikur tezja te kishte koqe, do te quhej daje.
Sikur te mbarsej Mali, do te na pillte nje mi.
Sikur . . . Te degjohej lutja e qenit, do te binin kocka nga qielli e jo shi.
Sikur . . . Te zbatohej drejtesia, nuk do te kishim te koruptuar.
Sikur . . . Mos te vriteshin kater veta me 21 Janar, nuk do te kishim revolte popullore kunder Saliut e Lulit.
Sikur . . . Te ishte gjykuar e denuar Lul Basha per 320 milion euro te vjedhura ne rrugen e kombit, do te kishim drejtesi.
Sikur . . . Te ishte gjykuar e denuar Fatmir Mediu, per 26 viktimat e Gerdecit, do te ishte gjykuar e denuar edhe Shkelzen Berisha, si drejtues i ketija akti koruptiv.
Sikur, qe s' ka fund kurre, te mprefin mire dhembet, dhe c'fare t'ju doje shpirti i bythes, ketyre 38 %, zgjedhje do te kete vetem atehere, kur te jete koha. Keshtu thote ligji, dhe jo Ashtu sic thote Sali Maliqi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.