Përjetësisht Mao...

Postuar në 05 Janar, 2016 19:05

Mao Tse Dong “nuk ndalet” edhe pas vdekjes. Mijëra statujat që nderojnë kujtimin e tij në Kinë, duket se nuk mjaftojnë. Në fshatin Zhushigang të rajonin Tongxu, po ndërtohet një tjetër statujë gjigande, 36,6 m e lartë dhe që thuhet se do jetë e veshur me ar. Monumenti është iniciativë e banorëve. Më poshtë pamjet nga kjo statujë dhe disa statujave të tjera në nderim të Timonierit të Madh. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.