Video/Urgjenca e Kardiologjisë në QSUT. Mjeku "sqarohet" me qytetarin

Postuar në 29 Dhjetor, 2015 15:52

Raporton gazeta "Shëndeti": "Sot në QSUT, te urgjenca e kardiologjisë, një qytetar u zu me një mjek, i cili, sipas qytetarit, nuk i kishte dhënë të ëmës kujdesin e duhur. Një sherr që tregonlidhur me pasigurinë e mjekëve brenda në spital, por edhe për pakënaqësinë e qytetarëve, të cilët më pas çdo gjë e mishërojnë në dhunë. Si rrjedhojë, gjithçka përfundon në ofendime me "Kush je ti? Nga je ti? Se unë të ... ". Në fakt, nuk është folur asnjëherë për kriteret që duhet të plotësojnë njerëzit që merren me sigurinë dhe rendin nëpër spitale. Ajo çfarë dihet me siguri, është që ata janë barriera e parë mbrojtëse për secilin nga pavionet. Mungesa ose paaftësia e tyre sjell thyerjen e çdo rregulli, duke nisur edhe nga rregulli bazë” nuk lejohen më shumë se 2familjarë pranë pacientit”.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.