Këta japin drejtësi në Shqipëri(foto)

Postuar në 14 Dhjetor, 2015 22:50

Këto fotografi janë realizuar nga ekipi i “Fiks Fare” dhe tregojnë disa gjyqtarë që sot merrnin pjesë në punimet e Konferencës Gjyqësore. Veshje mijëra euro, ora të shtrenjta, luks dhe salltanete të disa rrogëtarëve të veçantë të shtetit shqiptar.

http://www.gazetatema.net/web/2015/12/14/fotokjo-eshte-salla-me-njerezit...

Comments

Submitted by Ndoc Dudasi (not verified) on

Si unazat dhe oret i kane blere tek tregu cam, keshtu qe kot i ngacmoni.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.