Ndërron jetë Imzot Rrok Mirdita

Postuar në 07 Dhjetor, 2015 20:55

Ka ndërruar jetë sot në moshën 76 vjeçaare, Imzot Rrok Mirdita, drejtues i konferencës ipeshkvnore të Shqipërisë prej disa vitesh. Rrok Mirdita ka lindur në Këllezen të Ulqinit (Mal i Zi), më 28 shtator 1939. Shkollën fillore dhe të mesme e ka ndjekur në vendlindje. Ka kryer Liceun Klasik dhe studimet filozofike dhe teologjike në Zagreb. Ai u vendos në krye të kishës katolike shqiptare në fillim të viteve 1990 pas shumë vite shërbimi në SHBA pranë bashkësive shqiptare. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.