Këshilltari i Isa Mustafës: “Kryeministri nuk ka bërë deklaratë kundër ministres së Mbrojtjes së Shqipërisë, Mimi Kodheli”

Postuar në 02 Dhjetor, 2015 18:49

Dje dhe sot në media ka qarkulluar një lajm, sipas të cilit kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka replikuar me “këshillat” e ministres së Mbrojtjes së Shqipërisë Mimi Kodheli, duke deklaruar se “nuk kemi nevojë për këshilla nga Shqipëria”. Sot këshilltari i Mustafës, Sokol Havolli ka sqaruar këtë çështje, duke mohuar që Mustafa të ketë deklaruar diçka që implikohet me mesazhet e ministres Kodheli. “Kryeministri gjatë tërë ditës ka pasur takime bilaterale dhe ka qenë në mbledhjen e Qeverisë. Nuk ka pasur qëllim që t’i përgjigjet Kodhelit që bëri vizitë në Kosovë”, ka thënë Havolli për “Indeksonline”.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.