Mesazh i xhihadistëve për Edi Ramën dhe një luftë me ndihmën e ISIS për pavarësinë e Shqipërisë

Postuar në 01 Dhjetor, 2015 11:36

Në gjyqin e 9 të pandehurve për terrorizëm u artikuluan akuza të ashpra ndaj shtetit dhe Komunitetit Mysliman që sipas tyre po bashkëpunojnë për të përçarë muyslimanët.I pandehuri Fadil Myslimani deklaroi se Shqipëria nuk është e pavarur dhe se vetëm ISIS mund ta çlirojë Shqipërinë. “ I them piktorit që të mos ngatërrohet me ISIS sepse ju e vodhët popullin, ndërsa drejtuesit e ISIS nuk ia marrin paratë popullit”-mësohet të ketë deklaruar Myslimani në sallën e gjyqit.

Imami Genci Balla akuzon shtetin se ka marrë peng fenë islame dhe se drejtuesit e Komunitetit Mysliman janë të zgjedhur nga shteti dhe kanë për qëllim të përçajnë myslimanët. I pandehuri Genti Pashja grisi në mënyrë demonstrative një vendim gjykate duke akuzuar prokurorinë dhe gjykatën për një process të montuar. U largua nga Salla duke thënë se ata do të fitojnë dhe se nuk i tremben as burgut, as litarit dhe as vdekjes.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.