Ka disa vende ku politikanët flasin, por edhe vriten. Turqi, hapet zjarr mbi një avokat kurd(video)

Postuar në 28 Nëntor, 2015 19:02

Pamjet e mëposhtme paraqesin vrasjen e Tahir Elçi, shef i shoqatës së avokatëve në Diyarbakir, në jug-lindje të Turqisë, një zonë me shumicë kurde. Reagimi i drejtuesve të Turqisë, Prësidentit Erdogan dhe kryeministrit Davutoglu, ishte i menjëhershëm: “Shënjestra ishte Turqia”, tha Davutoglu. Elçi u qëllua pasi mbaroi një deklaratë për shtyp pasi një plumb e kapi atë pas koke. Ai kishte bërë disa komente kundër PKK-së, Partia e Punëtorëve të Kurdistanit, por ende nuk ka një version se kush qëndron pas atentatit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.