Largimi i Naços, akt i dakordësuar dhe parapërgatitur. Ylli Manjani, ministër i ri i Drejtësisë

Postuar në 09 Nëntor, 2015 16:22

Ylli Manjani do të jetë ministri i ri i Drejtësisë. Pas dorëheqejes së Nasip Naço, njoftohet se zëvendësimi është gati me një emër tjetër të LSI-së. Top-Channel citon burime qeveritare, ndërkohë që spekullimet kanë nisur. Naço flitet për prokuror të Përgjithshëm meqenëse me reformën në drejtësi mandati i Adriatik Lallës përfundon. Me sa duket dorëheqja ishte një akt formal dhe i dakordësuar më parë.  

Comments

Submitted by Nas Naco emeroh... (not verified) on

http://www.zeriamerikes.com/content/ilir-meta-voa-zeri-amerikes/3028446....

Naco nuk shkon direkt kryeprokuror.
Naco shkon me ngritje jashte shtetit: gazetar ne Zerin e Amerikes.

Gazetarja qe intervistoi Ilir Meten, kthehet prokurore ne Shqiperi, me sugjerimin tashme te njohur te vete Ilir Metes.

Nasip Naco, eshte ai qe do ta intervistoje heren tjeter Ilir Meten, kur VOA te jete rregulluar sipas praktikes se Tiranes se integruar…sipas lsi/

- See more at: http://gazetadielli.com/dorehiqet-ministri-i-drejtesise-nasip-naco/#stha...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.