Lesbos, Greqi/Lutje e përbashkët e të krishterëve dhe myslimanëve për të mbyturit në Egje

Postuar në 06 Nëntor, 2015 15:24

Lutje dhe falje për imigrantët e mbytur në Egje. Myslimanë e të krishterë janë bashkuar në Lesbos të Greqisë për të drejtuar lutjet e tyre ndaj Zotit me synim edhe ndërgjegjëismin e komunitetit ndërkombëtar për këtë krizë dhe tragjedi njerëzore. Lutjet janë drejtuar nga Mitropoliti ortodoks i Lessbosit Iakovos dhe ai i Mythimnis, Chrystostomos si dhe nga funksionarë të komunitetit myslimanë. Ceremoninë e ka asistuar edhe kryetari i bashkisë Spyros Galinos.  

http://en.protothema.gr/christians-and-muslims-pray-together-for-the-dro...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.