Faksimile/Nasip Naço rezulton i përfshirë me çështjen e matësave të energjisë

Postuar në 29 Tetor, 2015 22:29

Një ditë më parë u bë i njohur kallëzim penal i një biznesnmeni, Venigjer Begaj, i cili kërkon detyrime të pashlyera nga CEZ për koaludimin e matësave. Historiku rrëfyer nga Begaj sillte akuza edhe për implikimin e ministrit aktual të Drejtësisë, Nasip Naço, që në një status në Facebook, ka mohuar të ketë lidhje e të jetë përfshirë në cilësinë e ish-ministrit të Ekonomisë(http://www.respublica.al/2015/10/29/mund-të-rihapen-hetimet-për-serverin-e-tatimeve). Sot ABC NEWS publikon disa dokumente që provojnë të kundërtën. Naço është i përfshirë dhe këtë nuk mund ta mohojë. 

http://www.abcnews.al/lajme/aktualitet/2/62684

Comments

Submitted by Nenministri N. Naco (not verified) on

Besohet se Spartak Ngjela i ka derguar nje mesage ministrit te pare Ed Rama per nenministrin Nasip Naco:
Sa here te thashe, jo Nasipin, Nasipi eshte i vjeter(uar),
Nasipi do jete nenminister, se minister do jete ai, MegaMeta dhe per kete shkak ti nuk do ndjehesh kryeminister, por thjesht minister i pare!!! Meta ia drodhi Berishes, jo ty qe s'ke haber nga keto pune...!

Po ti s'me degjove, ti me dole nga Pakti i Fjales, dhe Fjala eshte e para, edhe ne Bibel. Por edhe ne probleme kolaicioni per pushtet, Fjala eshte e Shenjte: Te zuri Thyerja e Paktit te Fjales!

Pse duhej te prisnit ju, ta pohonte naco kete pjesemarrje ne krim?
Nasipi nuk ka folur, prej kur nisi Cezceku, Nasipi humbi, iku, u fsheh...

Po prisnin, prisni, ka edhe më...!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.